Tandemhoppning

För frågor kring tandem och bokning, kontakta tandembokningen på något av följande sätt:
Mejl: tandem@skydivegotland.se (kolla gärna din skräppost efter svar)
Facebook: skydivegotland

Nästan vem som helst kan göra ett tandemhopp. Allt som behövs är 15 minuters träning med en erfaren tandeminstruktör på marken.

Uthoppet görs från ca: 3000-4000 meters höjd och därefter faller man fritt ner till 1500 meter där tandeminstruktören drar fallskärmen. Att falla fritt liknar ingenting annat. Den bästa beskrivning vi kan ge är att det känns som att flyga. Att flyga i ett flygplan känns däremot inte som att flyga. Ehhh… Kom hit och prova istället så slipper vi försöka beskriva något som är överväldigande skönt. Lite nervöst, men mest skönt!

Instruktören är en mycket erfaren hoppare. Om du vill kan du få ditt hopp dokumenterat på video och stillbild . En kameraflygare följer då med i luften med en kamera monterad på hjälmen. Enklaste sättet att boka ett tandemhopp är att kontakta tandembokningen!

Presentkort Tandemhoppning

Utnyttja gärna möjligheten att köpa ett presentkort till någon du vill fira eller uppmärksamma! Att få presentkort på ett tandemhopp brukar vara en mycket uppskattad gåva och passar utmärkt vid till exempel födelsedagar, studentfirande och svensexa eller möhippa. Det är enkelt att beställa ett presentkort, hur du köper ett presentkort hittar du under länken här.