Utnyttja gärna möjligheten att köpa ett presentkort till någon du vill fira eller uppmärksamma! Att få presentkort på ett tandemhopp brukar vara en mycket uppskattad gåva och passar utmärkt vid till exempel födelsedagar, studentfirande och svensexa eller möhippa. Det är enkelt att beställa ett presentkort:

  1. Välj vilken produkt du önskar köpa

2. Betala aktuell summa till Swish nr 123 288 4609 (Gotlands Fallskärmsklubb):

  • Ett enkelt tandemhopp: 3 395 kr
  • Tandemhopp + film & foto: 4 745 kr

3. Därefter mailar du till kassören (ekonomi@skydivegotland.se) och anger följande:

  • Namn på betalaren
  • Telefon till betalaren
  • Email till betalaren
  • Namn på den lyckliga hopparen
  • Telefon till hopparen

4. Inom kort kommer du därefter att få ett mail med en länk till ditt presentkort på PDF

5. Skriv ut presentkortet och ge det till den lycklige mottagaren

Presentkortet är giltigt i 2 år.

Varmt välkommen till en fantastiskt härlig upplevelse hos oss i Gotlands Fallskärmsklubb!


Försäljningsvilkor för Presentkort och Internetbetalning.

Presentkortet är giltigt i två år från det datum det skapas till det som anges på presentkortet. 

Presentkortet är personligt och numret är registrerat i det namn som anges, men kan överlåtas om kontakt med tandemansvarige i Gotlands Fallskärmsklubb sker innan utgångsdatum.

Utgångsdatumet gäller alltid, även om ditt hopp blir ombokat pga dåligt väder. Vänligen respektera att vi inte råder över dåligt väder, vid dåligt väder blir ditt hopp ombokat till en annan dag i samråd med hopparen.

Presentkortsinnehavaren ansvarar själv för att boka sitt hopp i god tid. Under sommaren hoppar vi, för säsongen, under bestämda veckor. Vi blir ofta fullbokade, se till att vara ute i god tid för att få önskad hoppdag.

Giltighetstiden på presentkortet kan förlängas mot en avgift på 500kr, presentkort förlängs endast om kontakt med tandemansvarig i Gotlands Fallskärmsklubb sker innan utgångsdatum. 

Tandemhoppet skall ske inom presentkortets giltighetstid.

Kunden tar eget ansvar för att den personliga hälsan är i överensstämmelse med det som krävs för att ett tandemhopp ska kunna genomföras. Separat hälsodeklaration ifylles på hoppfältet under den aktuella hoppdagen, kontakta oss för att se hälsodeklarationen i förväg. 

Tänk på att maxvikt är 100kg och maxlängd är 200cm för att genomföra ett tandemhopp, samt att hälsokraven skall uppfyllas. Köp inte presentkort till någon som väger för mycket eller är för lång, och kontakta gärna oss för att få se hälsodeklarationen innan köp vid tveksamheter.

Vi återbetalar inte för presentkort och kan inte ersätta presentkort vid lägen som naturkatastrofer, konkurs eller andra omständigheter. 

Enligt distansavtalslagen har du 14 dagars ångerrätt.